We want to hear you! Regelmatig krijgen we via de mail en social-media suggesties, aanbevelingen, opmerkingen en kritiekpunten over platformen, platformwerkers en de stichting. Om deze feedback optimaal te kunnen verzamelen én tegelijkertijd discussie mogelijk te maken tussen platformwerkers, introduceren we de Stichting Vrij Platformwerk Discord-server!

De Discord-server is opgedeeld in diverse categorieën. Zo is er een categorie die speciaal is ingedeeld voor Stichting Vrij Platformwerk, maar zijn er ook categorieën waarin je je mening kunt geven over de platformen of gewoon simpelweg kunt connecten en chatten met mede-platformwerkers. Via de Discord kunnen opmerkingen en feedback geplaatst worden, maar daarnaast zullen wij als Stichting Vrij Platformwerk ook regelmatig updates over de stichting plaatsen. Ook relevante nieuws-artikelen voor platformwerkers of updates over de rechtszaak zullen via Discord gedeeld worden.

Maar: wat gebeurt er dan eigenlijk met je feedback? Naast dat je natuurlijk kunt discussiëren met mede-platformwerkers over belangrijke onderwerpen, houden wij als stichting ook nauw contact met diverse grote platformen. We bespreken jouw feedback dus met de platformen, en vervolgens kijken zij of ze verbeteringen door kunnen voeren via het platform. 

Mis je nog een bepaald kanaal of een bepaalde categorie binnen de server? Laat het ons weten! Dat mag via Discord, maar een mailtje sturen naar info@stichtingvrijplatformwerk.nl is ook mogelijk. Je blijft natuurlijk ook gewoon de nieuwsbrief van Stichting Vrij Platformwerk via mail ontvangen als je je daarvoor hebt aangemeld. 

Deel de server met je vrienden en let’s meet up!

Over Stichting Vrij Platformwerk

Stichting Vrij Platformwerk is een belangenorganisatie die in het leven is geroepen om de groeiende groep Vrije platformwerkers te vertegenwoordigen bij platformen, vakbonden en overheid.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

© Copyright Stichting Vrij Platformwerk 2023. Website door NEXT LEAD